İZMİR / KİRAZ - Kiraz Mesleki Eğitim Merkezi

Etiket Sonuçları: Erasmus

Haz

Mesleki Eğitim Akreditasyonu 2023 Erasmus+ projesi kapsamında okulumuz Elektrik Elektronik Tekn. alanı 2 öğrencimiz ve Okul Müdürümüz Mehmet Erdal, Almanya-Berlin stajı öncesinde Kiraz Kaymakamı Sn. Onur Titiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mehmet Ak'a ziyarette bulunarak proje halkında bilgi verdiler.

May

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Akredistasyonu kapsamında, okul müdürümüz Mehmet ERDAL refakatinde Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı  2 öğrencisi 19 Mayıs-8 Haziran arası 21 gün sürecek 2023-1-TR01-KA121-VET-000164226 nolu "Akıllı Ev/Bina Otomasyon Sistemlerinin Kurulumu" adlı Kısa Dönem Öğrenci Hareketliliğine başlamıştır.

May

İzmir il Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Akredistasyonu kapsamında 20 Mayıs Pazartesi günü Bornova Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Akredistasyon şenliğine okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi öğretmeni  Murat KARAKUŞ ve 4 öğrenci katılmıştır. Öğrencilerimiz şenlik alanındaki atelyelerdeki etkinliklere katılmıştır.

2023-2024 Berlin- Almanya

Kurumumuz Kiraz Mesleki Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan 2023 yılı Erasmus+ programı Mesleki Eğitim Öğrenci Hareketliliği Projesi faaliyeti kapsamında sunulan ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Akreditasyonu tarafından 2023-1-TR01-KA121-VET-000164226 nolu desteklenmeye uygun bulunan   “Akıllı Ev/Bina Otomasyon Sistemlerinin Kurulumu” isimli proje başarıyla uygulanmıştır.